Vem är det bakom projektliv?

Välkommen hit!

Jag är en tjej med många drömmar! Just nu är jag mammaledig med mitt tredje barn. Lever med min man Johan och två småtjejer Malva 4 år och Ellen snart 3 år. Jag är 35 år och bor några mil norr om Örebro i ett gammalt hus som vi renoverar sen 4 år tillbaka. Jag ser fram emot när vi är klara:)

Mina intressen är många!
Graviditeten tvingade mig att gå så få steg som möjligt om dagarna, till och med sitta i rullstol en tid. Givetvis begränsade det då alla mina drömmar och intressen en lååång tid.
Men nu! Nu kommer min blogg handla om flera projekt! Prio ett: bli stark och vältränad igen, få bort 29 kg efter graviditeten (22 avklarade) och sen fortsatt renovering i vårt hus och förhoppningsvis lite musikskapande:)

20130903-190701.jpg

20131015-150222.jpg