30 oktober…snart halloween!

Jag har inte fått sovit så mycket på en natt på väldigt läääänge. Över 1 år sen! Men jag mår sämre idag eller känner mig tröttare än vanligt. Det är väl så att kroppen ligger så mycket efter med sömn, att den blir chockad och tröttare…eller nåt:) Det kan ju bero på att jag fick en behandling igår också.

Min lilla Arvid blir 5 månader idag. Han verkar tyvärr inte speciellt pigg. Varm, gnällig och kommer inte till ro…blir lite orolig faktiskt. Är det nåt på gång? Är det vår tur att bli sjuka? Ska jag ringa BVC?

Imorgon är det halloween, sa jag till flickorna…hade inte förväntat mig det jublet och glädjen som blev deras reaktion!!! -va kul! Då ska vi klä ut oss och säga: bus eller godis! Sa Malva med det största smilet hon kunde…ups..vad har jag nu gjort, tänkte jag!?!? Hur ska jag ordna detta? Inte har vi köpt någon pumpa…eller nåt annat fint att dekorera med i huset….Jag vill orka och fixa..men kan jag det?! Orkar jag? Nu måste jag nog ordna nåt….har läst en massa på nätet och tidningar om hur man kan pynta, vilken mat som passar halloween etc…blir alltid väldigt inspirerad! Tänker på när jag bodde i USA hos en familj och fira denna helgdag, som är sjukt stort där borta!
Hm…kanske kan vi ordna en egen liten halloween-fest imorgon jag och barnen. Får fundera vidare på det.
Ett litet pumpa-ljus fick bli deras första lilla halloween-mys vid lunchen.

20131030-125615.jpg

20131030-130430.jpg


Leave a Reply