Höstlov…

Kan inte påstå att jag blev jätte glad över att vi inte fick ha våra tjejer på dagis denna vecka.. De få timmarna är väldigt värdefulla för mig att bara få vila, träna eller någon annan typ av egentid. Det blir nu inte lika lätt. Mina långpromenader med Mojje blir mycket kortare, med betoning på mycket! Jogga med vagn är också uteslutet…vila på dagen är uteslutet. Inte för att Arvid sover nån längre stund på dagen…blä blä blä fy vad jag klagar!!! Nej nu måste jag vända denna jag-kommer-att-dö-känslan! Jag lever och mår bra. Det finns massor att vara tacksam och glad över. Var glad! Bli glad!! Fan varför kan man inte bara få beställa en känsla :P
Mitt mantra nu: jag och barnen kommer ha en underbar höstlovsvecka!! Inge bråk (troligen massor) massa kärlek! Dagarna kommer gå fort! Jag ska inte räkna timmar (eller minuter tills johan är hemma;))
Den här dagen är snart avklarad! Det blev bad i Kumla. Första gången. Måste ge tummen upp. Billigt inträde (90kr för mig o mina barn). Nya och fräscha lokaler. Varmt vatten! Arvids första bad:-) han gnya lite, men det gick fort över.

20131028-145416.jpg

20131028-145436.jpg

20131028-145453.jpg


Leave a Reply