Inspiration

Vad blir du inspirerad av? Jag blir inspirerad av andra som bloggar och av mina barn, vänner och familj, men även nya människor som jag träffar och lär känna.
Jag gillar bland annat mode, och just nu är jag flitig besökare (på nätet) av klädesbutikerna:hm, lindex, boozt, My Ztyle, provrummet m.fl jag följer även flitigt en blogg som heter matplatsen och jag följer både Laila Bagge och Pernilla Wahlgren på deras bloggsida: modernmom ibland även några träningsbloggare och matbloggare. Jag tycker det är intressant att läsa och följa andras liv, få lite tips och inspiration och känna att man inte är ensammast i världen om att man kanske är less på barnskrik eller drömma sig bort med våra svenska stjärnor och deras kanske inte alltid så glamorösa liv, men ändå ett helt annat än det man själv lever.
Jag bloggar främst för att jag tycker det är kul att skriva och ta bilder, att skapa inlägg som handlar om det jag upplever och alla mina olika projekt. Sen om de är intressanta för alla eller är skrivet på korrekt svenska, ja det vette sjutton;) hihi jag har i alla fall kul när jag skriver och fixar med bilder och sen är det till min stora glädje några hundra som verkar följa mina inlägg/vecka, och det känns jätte kul! Ni får gärna kommentera och skriva till mig. Jag lägger kanske inte ut så många, men jag svarar på alla:)

20131007-203247.jpg
Mina flickor i en hög med höstlöv:)


Leave a Reply