Välkommen fredag!

Natten var bedrövlig. Kändes som jag ammade hela tiden, fast jag fick nog sova lite då och då. Jag kände mig riktigt trött och tung i kroppen. Eftersom jag hade ett mål att gå ner under 80kg innan resan, blev jag nyfiken idag med hur nära jag kommer. Har ju bara ett par dar på mig nu!
Till min stora förvåning visade vågen en nolla efter åttan!!! Jag är nere på 80!! Nu är det nära:-) Jag måste säga att detta med att äta regelbundet och inte låta kroppen svälta funkar bra på mig. Jag äter ingen vit pasta eller vitt bröd. Har även tagit bort eller minskat rejält på potatis. Mer proteinrik mat och mindre fett. Inget socker, bara lite på en dag i veckan. Ok denna vecka blev det lite mer än planerat;) jag äter 3 mål och 3 mellis. Den sista vid kl.21 på kvällen. Underbart! Jag äter faktiskt mer nu än innan (fast jag åt mer av det jag ovan tagit bort och mycket mer socker!). Viktigt att komma ihåg är att röra på sig varje dag. Minst en långpromenad. Då är det bra att ha hund. Man måste ut!:)

Idag åkte mina nya solisar på, det kändes så himla bra. Haha töntigt kanske, men som nybliven trebarnsmamma känner iaf jag att detta får mig att må lite extra bra. Jag känner mig fakriskt lite snyggare med lyxig accessoarer, hihi:)

20130920-160607.jpg
Haha skulle bara kolla hur inlägget blev, och upptäcker då att jag inte har något örhänge på bilden. Nu syns inte det, men hela dagen har jag bara haft örhänge i vänster öra!! (Jag minns att ett barn ville bli torkad på toaletten när jag hade satt dit ett..det andra glömdes bort :D )

Jackan är från hm.


Leave a Reply