Morötter funkar för mig

Ja precis så är det. Jag har hittat ett sätt som fungerar för mig. Viktnedgång med morotssystem!:) givetvis kan man ju välja billigare morötter, jag kan inte köpa nya Gucci för varje kilo ner. Uj uj det skulle bli över 29 tusen för alla kilona jag bestämt mig för att gå ner! Men jag har märkt att om jag slänger in några dyringar (dyrare morötter alltså) när det blir lite kämpigt (efter några veckor o kilo ner, för att hålla den nya livsstilen vid liv så att säga), så puttar det på lite extra. Mitt delmål var under 80 innan rean, men det kommer jag inte klara. Men jag är nära, och utan denna morot hade jag inte varit på 81 nu;). Ska väl också säga att jag mäter min kropp med jämna mellanrum. Vågen säger ju absolut inte allt! I midjan har jag t.ex. tappat över 10 cm! Galet bra. Så där har framstegen varit mycket väl godkända.
Morot: 81 var från början: klipp och färg (något som jag annars ändå kostat på;) ni fattar!) Men, så kom jag på att det är bättre att göra efter solsemestern och nya solisar var det dags för. 1 par nya/år tycker jag är ok. Förra sommaren köpte jag ett par Micael Kors i NYC, när jag var hos brorsan. Love them! (Har dessvärre blivit lite repiga..:( )
Klockan är 4:07…..zzzzzzz dags att sova lite till innan nästa matning…om två timmar…suck, men tacksam ändå. Att skaffa nr 3 var det bästa vi kunnat gjort❤

20130920-040952.jpg


Leave a Reply