Städning, besök, shopping och blodpudding!

Oj, vilken dag det blev efter den frukosten. Full fart. Hann dammsuga och skura golven på nedervåningen innan jag lämnade flickorna på förskolan 9.30! Lite tvätt, bäddat alla sängar, och städat undan här och där. Så underbart skönt att kunna klara av allt detta på en kort tid, och jag riktigt njöt av att göra dessa ganska tråkiga uppgifter. Galet hur man kan känna när man upplevt sån smärta och handikapp som jag hade under ganska många månader.
Arvid fick tjejbesök av en 7 månader söt liten tjej och hennes mamma. Mycket trevligt, men oj vad tiden flög! Trodde inte det var sant när klockan började närma sig hämtning!
Jag och barnen åkte till stan och hämta det efterlängtade paketet från HM, med bl.a. Malvas svarta vinterstövlar (så söta med hjärtan! Ellen har fått likadan, men ko givetvis en vecka tidigare!? Mycket märkligt, eftersom jag beställde det samtidigt?).
Efter hämtningen av paketet och efter X antal bråk i bilen om allt möjligt, detta gäller främst min 3,5 åring Ellen…NÄR SKA DET VÄNDA!? Jag blir galen på henne. Hon är gnällig för allt, och den där tonen som hon använder sig av, som snart skär hål i huvudet på mig, på riktigt! Suck ända ner i tårna! Så drog vi helt galet nog till Marieberg köpcentrum…mer shopping. Ville handla lite klänningar till Malva, och nu var det ”ta tre betala för två” Perfekt! Det blev dock ett par till Ellen, som höll på bryta ihop…trots att hon lovade att hon inte skulle tjata om klänningar till sig…snäll mamma, eller kanske ”en-mamma-som-ger-upp-för-lätt”…samtidigt kunde jag inte låta bli att glädjas åt att hennes val av klänningar inte var de som Malva valde ut. Äntligen! Kul om de inte har samma kläder jämt:)
Här är en bild på vad de hittade på LIndex (och stövlarna från HM).

20130903-214549.jpg
Själv, fick jag nya sängkläder från HM Home! För jag har gått ner ett kilo till och detta var min tredje morot:)! Jippi! Imorse visade vågen äntligen en ny andra siffra. Så underbart att se att jag går ner i vikt! 4 kilo till bara, innan vi drar till Turkiet! Tuff utmaning att gå ner mer än ett kilo i veckan, detta mål är 5 kilo på 4 veckor.
Jag hade även beställt ett par flippflopp och ett par klänningar. Tyvärr blev bara en av två ok. Synd, jag trodde verkligen den cerise skulle bli toppen! Nu får det nog bli klänningen från meandi på lördag. Den är galen, väldigt 70-tal, men kul! Jag blir glad av tyget och känner mig ärtig:)
Middag i kväll blev blodpudding och rårörda lingon och färsk majs! Färsk majs är ju helt underbart mycket godare än den frysta man köper. Åh måste köpa mer, frysa in flera stycken! Blodpudding brukar maken och barnen få äta själva, men idag tog jag faktiskt ett par bitar. Mmm…det var godare än jag trott.

Kramar!


Leave a Reply