Ikväll fick jag idén! Börja blogga= tvingar mig att våga!?

Hej! Välkommen om du hittat hit:) här sitter jag i en gammal nersutten (det ordet finns tydligen inte;) soffa och mår både bra och dåligt! Kolla in vad jag ätit i min ensamhet. Barnen och maken somna vid 20, och jag gick loss på både lakrits, nutella…OCH! Chips=den tomma skålen:) jag skäms lite….men så fick jag veta i måndags att jag är gravid igen med mitt tredje barn! och känner mig lite mer ok med detta val av intag. På den här bloggen tänker jag mig kommer bli lite galet hit och dit med allt vad jag gör, tänker att jag skulle vilja, önskar ha råd med, min musikstudio som jag påbörjat, vad jag vill köpa till vårt hus..som inredning, men också mode! Kläder till mig själv o flickorna…ibland maken….Kommer nu att tänka på en redan utvald skjorta till honom som ligger i en Ellos-påse i vår ”walking-closet”…hm…det är iaf ett projekt som jag vill ska bli verkligt…idag är det kanske mer ett litet vindsrum med märklig grön färg. Kanske snarare för glad nyans;) den skjortan har han inte sett än..jag ska ta bild på den imorgon. Så får ni se. sova är viktigt har jag hört:) kram från mig <3


Leave a Reply